Bell Schedules

2017-2018 Bell Schedules

Wilson 2017-2018 Bell Schedules

(Minimum Day Dates to Follow)

 

Regular Schedule 4x4 Block

BLOCK 1/2

7:50-9:16

86 mins

Nutrition

9:16-9:21

5 mins

PASSING

9:21-9:31

10 mins

BLOCK 3/4

9:31-10:58

87 mins

Lunch

10:58-11:28

30 mins

PASSING

11:28-11:38

10 mins

BLOCK 5/6

11:38-1:04

86 mins

PASSING

1:04-1:14

10 mins

BLOCK 7/8

1:14-2:40

86 mins

 

Minimum Day Odd/Even

Dates:  9/26, 10/3, 11/17, 12/22, 5/22, 5/23

BLOCK 1/2

7:50-8:52

62 mins

PASSING

8:52-9:02

10 mins

BLOCK 3/4

9:02-10:06

64 mins

Nutrition

10:06-10:11

5 mins

PASSING

10:11-10:21

10 mins

BLOCK 5/6

10:21-11:23

62 mins

PASSING

11:23-11:33

10 mins

BLOCK 7/8

11:33-12:35

62 mins

Lunch

12:35-1:05

30 mins

 

Minimum Day ALL Classes Meet

Dates:  8/30, 1/29, 6/14

BLOCK 1

7:50-8:16

26 mins

PASSING

8:16-8:26

10 mins

BLOCK 2

8:26-8:52

26 mins

PASSING

8:52-9:02

10 mins

BLOCK 3

9:02-9:28

26 mins

PASSING

9:28-9:38

10 mins

BLOCK 4

9:38-10:04

26 mins

Nutrition

10:04-10:09

5 mins

PASSING

10:09-10:19

10 mins

BLOCK 5

10:19-10:47

28 mins

PASSING

10:47-10:57

10 mins

BLOCK 6

10:57-11:23

26 mins

PASSING

11:23-11:33

10 mins

BLOCK 7

11:33-11:59

26 mins

PASSING

11:59-12:09

10 mins

BLOCK 8

12:09-12:35

26 mins

Lunch

12:35-1:05

30 mins

 

Regular Day ALL Classes Meet

Dates:

BLOCK 1

7:50-8:28

38 mins

PASSING

8:28-8:38

10 mins

BLOCK 2

8:38-9:16

38 mins

Nutrition

9:16-9:21

5 mins

PASSING

9:21-9:31

10 mins

BLOCK 3

9:31-10:10

39 mins

PASSING

10:10-10:20

10 mins

BLOCK 4

10:20-10:58

38 mins

Lunch

10:58-11:28

30 mins

PASSING

11:28-11:38

10 mins

BLOCK 5

11:38-12:16

38 mins

PASSING

12:16-12:26

10 mins

BLOCK 6

12:26-1:04

38 mins

PASSING

1:04-1:14

10 mins

BLOCK 7

1:14-1:52

38 mins

PASSING

1:52-2:02

10 mins

BLOCK 8

2:02-2:40

38 mins

 

Final Exam Schedule

Dates:  Fall Finals:  January 23, 24, 25, 26, 2018 and (Spring Finals:  June 11, 12, 13, 2018 work in progress)

First Exam

7:50-10:05

135 mins

Nutrition

10:05-10:10

5 mins

Passing

10:10-10:20

10 mins

Second Exam

10:20-12:35

135 mins

Lunch

12:35-1:05

30 mins